Riggen avklädd

Idag lördag skulle det ju vara hyfsat väder, åtminstone på förmiddagen. Vi hade räknat med en avslutningssegling på morgonen men verkligheten blev en annan, regn på tvären när man tittade ut. Jag och Daniel satsade iallafall på att förbereda avmastning, trots vädret. Med rätt kläder (seglarställ, mössa och inte minst gummihandskar utanpå arbetshandskarna så man kan hålla sig både torr och varm) gick det kanonbra, efter tre timmar hade vi plockat av allt löpande, segel, bom etc och hunnit med att fika också, bara masten är kvar nu. Den får vi ta en kväll i kommande vecka när vädret lugnat sig igen. På lördag om en vecka åker båten upp på land.

Stort tack för hjälpen, Daniel!

Dsc01073P1090591

1 tanke kring ”Riggen avklädd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *