Bottenslipning klar

Nu får det räcka med bottenslipningen. Långt ifrån perfekt och egentligen skulle kölen behöva mallas och spacklas för att få rätt profil. Det märks tydligt när man slipar att kölprofilen är lite ojämn och bucklig. Men det är ett ganska stort projekt så det får vara till ett annat år. Det kändes som ett tillräckligt stort projekt bara att våtslipa lite grann. Det är ganska slabbigt. 

Kökskranen är bytt igen och denna gång gick den inte sönder. 

Mega-lufttorkarna är effektiva men jag undrar lite vad det mörka ovanpå saltet är för något. Kanske en mögelodling. 
Img_0466Img_0460Img_0464Img_0459Img_0458

För att få rätt känsla inför säsongen har datorn fått en passande skrivbordsbild. Det är skothornet på Swan 51 Roxanne, foto Oliver Wettergren. ”Har försökt ta om bilden flera gånger men aldrig lyckats. Allt måste stämma, ljus, solsken…”
Skothorn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *