Premiärsegling avklarad

I tisdags var det tråkväder större delen av dagen. Regnskurar, kallt och till och med lite snöglopp bara en liten stund innan kl 19 då vi bestämt träff vid båten. Men regnradarn såg lovande ut så vi satsade, och satsade uppenbarligen rätt. Väl vid båten var det klarblå himmel och en otroligt fin kväll. Tyvärr försvann vinden i och med att regnet dog ut så det blev en lättvindstur på havet och det blev inte så mycket kvalitetssegling men vi fick iallafall koll på att allt stod rätt till med riggning och annat. 0,5-1,5 m/s och uppåt 2,5 knop fart.
Lite kallt var det men ändå en magisk kväll på havet!

Img_6506Img_2004Img_2005

På tisdag är det premiär på tisdagsseglingarna, det ska bli kul!

Här är förresten lite bilder från riggningen.

Photo1Img_1973Img_1974

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *